Ondersteunde GSM's

Welke GSM's kunnen simlock vrij gemaakt worden?

Ons unlock-programma bied ondersteuning aan vele telefoons, waaronder de populaire merken; Nokia, Samsung en Siemens, die simlock vrij gemaakt kunnen worden.

We geven hieronder de specificaties welke gsm merken ons programma ondersteund. Staat uw toestel er niet bij, dan is het downloaden van het programma en de werking op eigen risico.

Specificatie

Nokia

Ons programma bevat ook andere Nokia modellen. Maar als u bij uw Nokia GSM twijfelt kunt u ons gerust e-mailen, of surf naar Nokia Unlocken om alle Nokia's simlock vrij te maken!


Samsung

Als uw Samsung GSM er niet bij staat surf dan naar Samsung Unlocken om andere Samsung GSM's simlock vrij te maken! Samsung-Unlocken.nl ondersteunt o.a. de Samsung E900, U600, E530, E570, X820, X830 enz enz!


LG

Als uw LG GSM er niet bij staat surf dan naar LG Unlocken om andere LG GSM's simlock vrij te maken! LG-Unlocken.nl ondersteunt o.a. de LG KE970 Shine, KE850 Prada, KE770, KE800 Chocolate, ME770 enz enz!


SiemensSonyNec

Andere GSM modellen van NEC kunnen onder de noemer 'Other Models' vallen, maar het downloaden gebeurd dan op eigen risico!


Alcatel

Andere GSM modellen van Alcatel kunnen onder de noemer 'Other Models' vallen, maar het downloaden gebeurd dan op eigen risico!


AEG / Telital

Andere GSM modellen van AEG kunnen onder de noemer 'Other Models' vallen, maar het downloaden gebeurd dan op eigen risico!


PanasonicVitelMaxon
Alle GSM modellen vallen onder de noemer 'Other Models', maar het downloaden gebeurd op eigen risico!

Kosten: Eenmalig 3,95!
 
Simlock vrij maken en unlocken op UnlockjeGSM.nl!
Sitsat Webdesign